Wednesday, 25 January 2012

mALam Sedih :(

Assalamualaikum

Tiba-tiba malam ini aku terasa sedih sangat-sangat. Tak tahu kenapa rase macam sebak pon ade. Agak kecewa pon ade. Hampa hang tau x!! Chill.. Aku seorang yang kuat, Arrahmah kau cool bebeh. Aku memang susah sangat nak sedih-sedih ni melainkan sebab keluarga tambah-tambah  "my abah". Tapi malam ni aku rase sedih tanpa sebab or sebab?? Xpe la. Lupakan. Bye2.


Sunday, 22 January 2012

Keletah anak buah kesayangan Uteh

Assalamualaikum
Letih melayan kerenah anak-anak buah uteh nim. Abg long nk 2, abg nk ni, kakak nk 2 ni...Sorang suke b'ckp, sorang suke main2, sorang lg plk suke3. Nasib Uteh korang ni penyayang. Seronok layang anak2 buah, ni tak sabar nk tnggu adik blik. Naniaaa, nania yg comel nania yg cute, nania yg manjaa.

Thursday, 19 January 2012

Balik kAmpung...yeahhh

Assalamualaikum

Esok hari yang d'nanti2. Habis je kelas terus balik Lumut. Hari sabtu bru blik kg kesayangan KELANTAN. Rindu abah, rindu ma, rindu kak, rindu adik, rindu ank buah, rindu kawan, rindu SOMEONE?? opss..tak de nye, pokoknye rindu semua2 la. Kb Mall..Parkson..Giant..Billion..Ipoh Parade ??*bukan Perak daa*  tunggula kedatanganku!! Yang pasti balik ni aku nk mkn mkn dan mkn makan makangg make.

 

Saturday, 7 January 2012

happy blogging:-)

                                                  Assalamualaikum W.B.T


Alhamdulillah akhirnya dapat jgk aku buat blog ni. Actually aku dah lme nk buat blog ni tapi asyik postpone aje maklum la *org bzy*. Tujuan aku buat blog ni hanya ingin meluahkan isi hati aku daripada perasaan kepada perkataan, ecece ayat.